Gemeente Valkenswaard

Valkenswaard

48e Ronde van Valkenswaard

Op zondag 6 juni vindt de 48e Ronde van Valkenswaard plaats georganiseerd door TWC De Kempen. Het parcours omvat de volgende straten: Maastrichterweg (van Peperstraat tot Emmalaan), Emmalaan, Wilhelminapark, Prins Bernhardstraat, Peperstraat, Maastrichterweg. Het Kloosterplein en een gedeelte van het Marktplein zijn eveneens afgezet voor het parkeren van deelnemers en organisatie.

Verkeersmaatregelen
Om het evenement goed en veilig te laten verlopen worden op zondag 6 juni van 09.00 tot 21.00 uur alle bovengenoemde wegen tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Ook wordt binnen het parcours een parkeerverbod ingesteld (uitgezonderd de aanwezige parkeervakken aan de Emmalaan, Wilhelminapark, Prins Bernhardstraat, Peperstraat, Kloosterplein) en geldt de "Wegsleepverordening Valkenswaard 2006". De gemeente verzoekt u zoveel mogelijk buiten het aangegeven parcours te parkeren.

Vergunninghouders
Beschikt u over een parkeervergunning, dan kunt u daarvan dus geen gebruik maken op zondag 6 juni van 09.00 tot 21.00 uur in de genoemde straten, tenzij u uw auto daar vóór die tijd al heeft neergezet. Voor het gedeelte Maastrichterweg tussen de Peperstraat en de Emmalaan geldt een algeheel parkeerverbod zodat uw auto daar helemaal niet mag staan tijdens het evenement.

Let op: auto's die op zondag 6 juni in deze straten geparkeerd staan, zullen weggesleept worden!

Voor de overige straten adviseert de gemeente u uitsluitend binnen de aanwezige parkeervakken te parkeren en uw autospiegels in te klappen.

Bewoners ontvangen van de organisatie een brief met hierin onder andere de verkeersmaatregelen.