Cohen, Rutte, Halsema en Pechtold in 3D

31/05/2010 17:49

Booij, Klusman en Van Bruggen

Wereldprimeur: Politieke 3D uitzending van Het Grote Verkiezingsgala in Paradiso

Op zondagavond 6 juni geven Job Cohen, Mark Rutte, Femke Halsema en Alexander Pechtold tijdens Het Grote Verkiezingsgala in Paradiso de verkiezingspeech van hun leven. Dit verkiezingsgala wordt integraal en in 3D live uitgezonden - een absolute wereldprimeur! Deze unieke uitzending wordt mogelijk gemaakt door Ziggo, in samenwerking met Sony. BNN heeft vanaf 22.40 uur die avond een speciale verkiezingsgala-uitzending van Lijst 0 op Nederland 3. Dit evenement is een initiatief van het campagnebureau BKB en Paradiso.

Het Grote Verkiezingsgala

Het Grote Verkiezingsgala vindt plaats op 6 juni in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Op deze avond krijgen de lijsttrekkers de kans om voor een verwachtingsvol publiek hun ultieme verkiezingsspeech te houden. Om vervolgens met het publiek in debat te gaan. BNN'ers Filemon Wesselink en Sophie Hilbrand zijn de presentatoren van het verkiezingsgala. Historicus Maarten van Rossem en cabaretier Jan Jaap van der Wal sluiten de avond af. Tijdens het verkiezingsgala worden ook voor het eerst de BKB Campagne Awards uitgereikt.

3D uitzending

Van 18.30 uur tot middernacht is via een vast kanaal (15) via het netwerk van Ziggo Het Grote Verkiezingsgala live in 3D te volgen. Nooit eerder ter wereld waren politici live en in 3D op televisie te volgen. Het publiek van het verkiezingsgala kan in de kleine zaal van Paradiso op een aantal digitale televisies met speciale brillen de politieke speeches in 3D volgen. Dit wordt mogelijk gemaakt door Ziggo en Sony. De uitzending is ook live te volgen - in 2D - via het internetkanaal Politiek24.

BNN Lijst 0

New-kid-on-the-block Lot Feijen, de lijsttrekker van jongerenpartij Lijst 17, geeft tijdens Het Grote Verkiezingsgala ook de belangrijkste speech van deze campagne - haar eerste voor een groot publiek. BNN maakt in het kader van Lijst 0 gedurende de hele avond opnames en zendt nog diezelfde avond een registratie uit van het Grote Verkiezingsgala op Nederland 3 (22.40 - 23.30 uur).

Organisatie

Het Grote Verkiezingsgala is een initiatief van Het Campagnebureau BKB en Paradiso. Doel van de avond is om de verkiezingen toegankelijk te maken voor een breed en vooral jong publiek.

Partners van Het Grote Verkiezingsgala zijn Ziggo, BNN, Sony, de Volkskrant, 3FM en United Broadcast Facilities.

Tickets zijn te koop via www.paradiso.nl en www.verkiezingsgala.nl, Ticketservice en de bekende voorverkoopadressen. Reserveren is niet mogelijk.

Zondag 6 juni 2010 - Deuren open: 17.30 uur - Aanvang: 18.30 uur





http://www.verkiezingsgala.nl

http://www.bkb.nl