RTL Group

RTL GP Masters of Formula 3 live bij RTL 7

Circuit Park Zandvoort is in het weekend van zondag 6 juni the place to be voor de autosportliefhebber. Het circuit opent dan de poorten voor de 20e editie van de befaamde RTL GP Masters of Formula 3, de belangrijkste Formule 3-race van Europa. RTL 7 brengt het spektakel in een middagvullend live-verslag, want deze klasse is voor coureurs de springplank naar de Formule 1.

De beste Formule 3-coureurs komen naar Nederland en proberen in de voetsporen te treden van eerdere Masters-winnaars als David Coulthard, Jos Verstappen, Lewis Hamilton en Nico Hülkenberg. Naast het Formule 3-geweld, neemt RTL GP de kijker ook mee voor een verslag van de finale van de Red Bull Kart Fight, een zoektocht naar het grootste racetalent van Nederland. Tevens is er een Formule 1-demonstratie van Sebastian Vettel in een wagen van Red Bull Racing en een verslag van de hoofdrace van het HTC Dutch GT4, de koningsklasse van Zandvoort met Porsche's, BMW's en Corvette's.

Uitzendingen RTL GP op zondag 6 juni, bij RTL 7: 13:30 uur voorbeschouwing RTL GP Masters of Formule 3, inclusief RTL Bull Kart Fight met Sebastian Vettel
13:55 uur RTL GP Masters of Formula 3
15:00 uur HTC Dutch GT4
16:10 uur Formule 1-demo Sebastian Vettel

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.