Ingezonden persbericht


PERSBERICHT mei 2010
Spellenfestijn voor groot en klein!

Voor het tweede jaar op rij organiseert BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel in samenwerking met Recreatie Bureau Voorlichting het Spellenfestijn! Een gezellig familie-evenement waarbij jong en oud, de hele dag gratis spellen kan spelen en winnen!

Recreatie Bureau Voorlichting en BillyBird Park Hemelrijk slaan op zondag 6 juni weer de handen ineen voor een groots en gezellig Spellenfestijn. Dit familie-evenement vindt plaats in het Volkelse park, tussen alle attracties die BillyBird Park Hemelrijk rijk is. In verschillende stands zijn diverse spellen te spelen, waaronder Bello Bijt, Show It, Wobble! Roll to the hole, Dokter Bibber spoedoperatie en vele andere kaart- en gezelschapsspellen. Daarnaast is er een grote stand waarin gespeeld kan worden met het populaire constructiemateriaal BanBao. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Het hele evenement is overdekt, dus ook slecht weer kan het spelplezier niet bederven. En heb je even geen zin meer om spelletjes te spelen? Dan neem je een frisse duik in het strandbad, stap je in de spectaculaire familie-achtbaan of maak je een supersnel bootritje van de Splash!

WINNEN!
Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen tijdens het Spellenfestijn. Het gaat in totaal om ruim 150 prijzen, waaronder spellen, BanBao Constructiemateriaal en zelfs een buitenspeel-computer. U kunt deze prijzen op verschillende manieren winnen. In elke stand maakt u kans op gouden kaarten. Wint u één van deze kaarten, dan kunt u bij de infostand uw prijs ophalen. De gouden kaarten kunnen zowel door kinderen als volwassenen gewonnen worden. Ook zijn er zilveren kaarten, maar deze kunnen alleen door kinderen gewonnen worden. Zij kunnen bij de infostand met een zilveren kaart een aardigheidje grabbelen. En voor diegene die verslaafd raken aan een spel, maar helaas niets hebben gewonnen: de spellen zijn tijdens het Spellenfestijn ook gewoon tegen speciale beursprijzen te koop. BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een nieuwe familie-achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs aan de balie bedraagt in juni (Spettertarief) ¤ 11,95 per persoon, maar let op: wanneer uu uw tickets vooraf via www.billybird.nl aanschaft, betaalt u slechts ¤ 9,45 per persoon! Voorr abonnementhouders en kinderen tot 3 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie kunt u bellen naar (0413) 277000 of www.billybird.nl raadplegen.

Ingezonden persbericht