Frans Duijts en Thomas Berge completeren Festival van het Levenslied


Topartiesten en toptalenten op grootste gratis Levensliedfestival

TILBURG, 20100602 -- Frans Duijts en Thomas Berge zijn de spectaculaire slotacts op zondagavond 6 juni tijdens het LBB Naber Festival van het Levenslied 2010. Maar voor het zover is, is het eerst twee dagen feest bij dit grootste gratis toegankelijke Levensliedfestival van ons land. De bezoekers worden getrakteerd op een programmering vol nationale topartiesten als Jeroen van de Boom, Marianne Weber, Wolter Kroes, Corry Konings, René Schuurmans en vele anderen. Nu ook de vier winnaars van de jaarlijkse Levenslied Talentenjacht bekend zijn, is alles klaar voor weer een bruisend levensliedweekend in het centrum van Tilburg.

Het Festival van het Levenslied geeft ook ruimte op de twee grote podia weg aan nieuw talent. Afgelopen zondag streden 22 talentvolle acts tijdens de Levenslied Talentenjacht in Jack's Casino voor een plaats in de programmering. Lorenzo Donders won deze talentenjacht al twee keer eerder en heeft dus al opgetreden tijdens het festival. Ook afgelopen jaar heeft hij weer veel geïnvesteerd in zijn zangtechniek en daardoor is hij enorm gegroeid, dat zag de jury en het aanwezige publiek tijdens de talentenjacht ook en daarom won hij ook dit jaar een podiumplaats op het Festival van het Levenslied. De andere winnaars zijn Gino, Johan van Helderen en Roy Donders. Deze vier heren hebben nog een kleine week om zich voor te bereiden, want aankomend weekend al treden zij op voor de duizenden bezoekers die weer verwacht worden bij het festival van het Levenslied in Tilburg.

Het complete programma van het LBB Naber Makelaars Festival van het Levenslied, met verder nog Jeroen van de Boom, Marianne Weber, Wolter Kroes, Corry Konings, René Schuurmans en vele anderen, vindt u op www.levensliedtilburg.nl/programma.asp

Stichting Levenslied Tilburg





Ingezonden persbericht