Ingezonden persbericht


Jan Marijnissen 6 juni te gast bij politiek café Buskruit!

Op zondag 6 juni is Jan Marijnissen alsnog de hoofdgast in Buskruit!, het politieke café van de SP in Tilburg. In verband met de campagnestop naar aanleiding van de vliegramp in Tripoli was de editie van 16 mei afgelast, maar Jan is tot vreugde van Buskruit! alsnog bereid om langs te komen. Jan Marijnissen zal praten over zijn vertrek uit de Tweede Kamer, over de verkiezingen van 9 juni en over de actualiteit.

Buskruit! is hét politieke café van Tilburg. Wie wil weten wat er speelt in Tilburg is zondag 6 juni om 15.00 uur aanwezig (inloop vanaf 14.45) in de Koninklijke Harmonie aan de Stationsstraat 26 in Tilburg. De presentatie is in handen van Dree Mulders en Kevin Hordijk.

In de editie van Buskruit op 6 juni gaat verder natuurfilosoof Theo van Duren een column uitspreken, wordt de talentenbank van de Twern besproken en gaan voor- en tegenstanders van de hypotheekaftrek met elkaar in discussie. Ofwel wie antwoorden wil hebben op prangende vragen, analyses verwacht over het (lokale) politieke klimaat en op een zondagmiddag prikkelend vermaakt wil worden, weet waar die moet zijn!

Buskruit! Knalt.