Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Almen - inbraak bij bedrijf                               |

De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak bij een bedrijf aan de Scheggertdijk in Almen. De inbraak werd zaterdag 5 juni ontdekt.


In een loods van een hoveniersbedrijf werd ingebroken en men mist de nodige spullen. Het is nog niet duidelijk wat er allemaal weg is. De gedupeerde zal dit eerst uitzoeken om het vervolgens in zijn aangifte te kunnen melden.

|     |Zutphen - ruzie in horecazaak; drie aanhoudingen          |

De politie stelt een onderzoek in naar vechtpartij die zondagochtend 6 juni plaats vond in de binnenstad van Zutphen. Er werden drie verdachten aangehouden.


De politie kreeg omstreeks 02.40 uur een melding dat er in een horecazaak in de binnenstad een vrouw mishandeld was en dat de dader nog aanwezig was. Bij de komst van de agenten waren voor de horecazaak meerdere mensen met elkaar op de vuist. De vermoedelijke verdachte van de mishandeling, een 26-jarige Zutphenaar werd aangehouden. Ook werd een 23-jarige plaatsgenoot direct aangehouden omdat hij met een karatetrap iemand volop op het bovenlichaam raakte. Nadat de rust was hersteld ging de politie met een 18-jarige Zutphenaar naar het ziekenhuis om hem voor enkele verwondingen te laten behandelen. Hier troffen zij een 27-jarige plaatsgenoot aan die zich aan een bloedende hoofdwond liet behandelen. Deze herkende in de 18-jarige de jongeman die hem had mishandeld. Na behandeling is de jongeman dan ook aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie zal in de komende dagen de vechtpartij onderzoeken.


Einde bericht

-----------------------

(





(



---- --