Politie Gelderland-Zuid

Man rijdt in op file aanvulling

Waardenburg (A2), 06-06-2010 o Zaterdagochtend omstreeks 11.45 uur is een auto die uit de richting van Den Bosch kwam, ingereden op een stilstaande file op de A2 ter hoogte van afrit 16, richting Waardenburg. De verdachte van de aanrijding is een 35-jarige man uit Amsterdam.

Deze auto reed met nog onbekende snelheid achter op een file. De auto waar hij tegen aan reed botste vervolgens op de auto voor hem. Alle drie de autos raakten zwaar beschadigd. De bestuurder van een van de aangereden autos en de inzittende, een 27-jarige vrouw en een 51-jarige man uit Maastricht, raakten daarbij gewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie sprak met vijf getuigen van het ongeval. De exacte toedracht is nog niet vastgesteld. Volgens de getuigen reed de Amsterdammer met hoge snelheid op de file in. De verdachte verklaarde zich geërgerd te hebben aan een andere automobilist en deze ingehaald te hebben. Door het rijgedrag van deze bestuurder werd hij afgeleid wat tot het ongeval leidde.

Er wordt proces-verbaal opgemaakt en Justitie bepaalt vervolgens hoe deze zaak wordt afgehandeld.

(11)

Laatst gewijzigd 06-06-2010 11:45 | © Regio Gelderland-Zuid |