Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 12.30 uur

Utrecht, 06-06-2010

Mishandeling op evenement

BAARN- Zaterdagavond 5 juni om 22:15 uur meldt een 49-jarige man uit Baarn zich bij de politie met een bebloed hoofd. Hij heeft een kopstoot gekregen van een man die nog in het publiek rondloopt op een evenement aan de Javalaan te Baarn. De 30-jarige verdachte uit Baarn kan door de samenwerking met de organisatie worden aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Rijbewijs ingenomen

BAARN Zaterdagmiddag 5 juni om 18:00 uur wordt een 52-jarige automobilist uit Utrecht op de Eemnesserweg onderworpen aan een blaastest op verdenking van rijden onder invloed. De test is aanleiding om hem over te brengen naar het bureau. Na een tweede test, wordt het rijbewijs van de man ingevorderd.

Brandstichting kelderbox

LAGE VUURSCHE Zaterdagmiddag 5 juni om 11:30 uur brak brand uit in een kelderbox aan de Weegbreestraat. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en roept getuigen op zich te melden op 0900 8844.

Medicijnen ontvreemd uit auto

SOEST Vrijdagavond zijn uit een geparkeerde auto aan de Kloosterlaan een aantal spullen ontvreemd uit een auto, waaronder dokterstas. In deze tas zaten ampullen morfine die bij onoordeelkundig gebruik levensgevaarlijk zijn. U kunt contact opnemen met de politie op 0900 8844.