Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 12.35 uur

Utrecht , 06-06-2010

Horeca-ontzegging

AMERSFOORT Zaterdagnacht om 2:30 uur krijgt de politie melding van een vechtpartij bij een horecagelegenheid aan de Lavendelstraat. Een 20-jarige man uit Amersfoort is in het gezicht geslagen tijdens een vechtpartij, de dader is op de vlucht geslagen. De politie zet de achtervolging in en kan de 17-jarige verdachte uit Amersfoort in de Kerkstraat aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. De jongeman kreeg een horeca-ontzegging van 12 maanden.

Doorrijden zonder rijbewijs

AMERSFOORT Zondagochtend 6 juni om vijf uur krijgt de politie een melding van een auto die midden op de weg staat aan de Asch van Wijckstraat. De politie gaat ter plaatse en laat de 29-jarige bestuurder uit Amersfoort weten dat hij niet verder mag rijden op verdenking van alcohol. Hierop vlucht de man waarop de politie een korte achtervolging inzet. De man rijdt met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal aan de Eline Veerestraat en verzet zich tegen de aanhouding. Hierop zet de politie pepperspray in en wordt de verdachte alsnog aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij blaast 785 ug/l en blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Auto tegen boom: drie gewonden
AMERSFOORT Zondagmorgen 6 juni om 05:45 uur krijgt de politie een melding van een automobilist die tegen een boom is gereden aan de RingewegKoppel/Maatweg. De drie inzittenden: een 25-jarige bestuurder uit Amersfoort, een 23-jarige man uit Soesterberg en een 18-jarige man uit Amersfoort zaten vast in het voertuig. Ze zijn met onbekend letsel overbracht naar het UMC en het Diakonessenhuis.