Lijsttrekkers ontvangen wensenlijst chronisch zieken en gehandicapten

06/06/2010 14:07

Chronisch Zieken en Gehandicapten Raad

Het loont als iedereen meedoet. Dat is de kerngedachte achter het verkiezingsprogramma "Betere kansen, vijf politieke wensen van chronisch zieken en gehandicapten" van de Chronisch zieken en Gehandicapten Raad (CG-Raad). Ad Poppelaars, directeur en Fini de Paauw, voorzitter van de CG-Raad bieden dit verkiezingsprogramma maandag 7 juni in Den Haag aan de lijsttrekkers van de (grote) politieke partijen aan.

Het programma bevat vijf politieke wensen en geeft tevens antwoord op de vraag: wat kan de politiek doen? Het komende kabinet moet stevige maatregelen nemen om onze samenleving economisch en maatschappelijk gezond te houden. Dat lukt alleen als we de capaciteiten van alle burgers in ons land volledig benutten. Dat gebeurt nu nog te weinig. Het programma van de CG-Raad beoogt een samenleving waarin iedereen meedoet: een samenleving die draait op volle kracht. Het programma van de CG-Raad beschrijft hoe de politiek zo'n inclusieve samenleving kan verwezenlijken.

Locaties en tijdstip van aanbieding

De aanbieding aan de lijsttrekkers begint maandag om 10 uur met Mark Rutte en vindt plaats op Binnenhof 1. Het verdere programma kunt u opvragen bij het hoofd communicatie van de CG-Raad. Zie bij '