Politie Zeeland


---


W-1031-2010 Bromfietser loopt hoofdwond op bij val, Veere
Een 49-jarige man uit de gemeente Veere is zaterdagmiddag gewond geraakt aan zijn hoofd nadat hij met zijn bromscooter ten val was gekomen.
Hij reed rond 14.30 uur over de Kaai toen hij door nog onbekende oorzaak ten val kwam. De man werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De traumaheli uit Rotterdam is nog wel te plaatse geweest maar uiteindelijk is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Z-1032-2010 Fietsster ten val, Cadzand
Op de Noordzeestraat is zaterdag rond 15.45 uur een 71-jarige vrouw uit de gemeente Goes met haar fiets ten val gekomen.
De vrouw was samen met haar man aan het fietsen toen ze uitweek voor enkele voorbijgangers. Hierdoor kwam ze met de voorband van haar fiets in het mulle zand en kwam ten val. Na het ongeval kwamen een ambulance en de traumaheli uit Knokke ter plaatse. De vrouw is met onbekend letsel met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Knokke.

Z-1033-2010 Rijbewijzen ingevorderd, Hulst
Tijdens alcoholcontroles in Hulst zijn in de nacht van zaterdag op zondag de rijbewijzen ingevorderd van drie automobilisten.
Zaterdag rond 23.15 uur werd op de Grote Kreekweg een 32-jarige automobilist uit Sas van Gent betrapt op rijden onder invloed. Op de Absdaalseweg werden rond 01.45 uur de een 21-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst en een 26-jarige automobilist uit het Belgische De Clinge gecontroleerd. Ook zij zaten met teveel alcohol op achter het stuur.