Gemeente Den Haag

Goedkoop en snel naar het strand met de Strand Express


* Laatste wijziging: 04 juni 2010

Bezoekers van Scheveningen kunnen tijdens het strandseizoen op zondag goedkoop en snel naar het strand met de Strand Express. Vanaf zondag 6 juni rijdt deze speciale tram weer. Vermijd files en bespaar parkeergeld!

De Strand Express rijdt van 6 juni tot en met 12 september iedere zondag als tram 5 vanaf transferium P + R Hoornwijck bij verkeersplein Ypenburg (knooppunt A4/A13) rechtstreeks naar Scheveningen Bad. De reistijd is ongeveer 30 minuten. Onderweg uitstappen bij bijvoorbeeld Madurodam en later verder reizen naar Scheveningen kan ook.

Kaartje

Een retour-ticket voor de Strand Express kost EUR 2 en is geldig voor maximaal 4 personen. Op vertoon van uw ticket kunt u bovendien de hele dag gratis parkeren op P+R Hoornwijck.

Het speciale retourticket voor de Strand Express is alleen verkrijgbaar bij de betaalautomaten op het parkeerterrein van P + R Hoornwijck. Ook andere vervoersbewijzen zoals de strippenkaart of ov-chipkaart zijn geldig in de Strand Express.

Data en tijden

De Strand Express vertrekt tussen 10.00 en 20.00 uur elke 10 minuten (voor 10.00 uur en na 20.uur elk kwartier). Van 13 juni tot en met 12 september vervangt de Strand Express op zondag tram 15.