Politie Zeeland


---


W-1034-2010 Aanhouding na diefstal heftruck, Middelburg
Door de politie is zondagmorgen een 51-jarige Vlissinger aangehouden voor diefstal van een heftruck.
Tijdens surveillance zagen agenten rond 08.15 uur een heftruck rijden richting het Vlissings Jaagpad. De agenten vonden het vreemd dat op zondagmorgen vroeg al een heftruck rondreed en gaven de bestuurder een stopteken. Op het moment dat ze met de bestuurder in gesprek waren, kregen ze de melding dat zojuist een heftruck was gestolen vanaf de Markt. De Vlissinger werd hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Waarom de Vlissinger de heftruck had gestolen is niet duidelijk.

W-1035-2010 Nekklachten bij kop/staartbotsing, Middelburg
Op de Sandberglaan vond zondagmiddag een kop/staartbotsing plaats tussen twee voertuigen.
Een 54-jarige automobilist uit de gemeente Veere liet zijn auto uitrollen om tot stilstand te komen voor het verkeerslicht. Een 27-jarige automobilist uit de gemeente Veere die achter hem reed, kon niet meer op tijd tot stilstand komen en botste achterop zijn voorganger. Beide bestuurders hadden na het ongeval last van hun nek. De 27-jarige bestuurder ging zelf voor onderzoek naar de HAP. De 54-jarige man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Van de twee beschadigde auto's moest er één worden afgesleept.

Z-1036-2010 Automobilist belandt in weiland, Zaamslag
Op de Groeneweg is zondagavond een 64-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen met zijn auto in een weiland beland.
Door nog onbekende oorzaak verloor hij rond 19.00 uur de macht over het stuur en kwam enkele meters verder in een weiland tot stilstand. De auto raakte daarbij total loss. De bestuurder werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Omdat het vermoeden bestond dat de automobilist onder invloed van alcohol had gereden, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. In afwachting van de uitslag hiervan werd zijn rijbewijs ingenomen.





Politie Zeeland