"Waar de verkiezingen over zouden moeten gaan, 21 dagen lang."

25/05/2010 16:49

Booij, Klusman en Van Bruggen

Het 21 Dagen Debat. Maandag 7 juni Stadsschouwburg Amsterdam.

De campagnetijd is weer losgebarsten. Aan verkiezingsretoriek dus geen gebrek, maar hoe staat Nederland er nu werkelijk voor en wat vinden de Nederlandse kiezers de belangrijkste vragen? Op maandag 7 juni komen Tweede Kamerleden als Mei Li Vos, Boris van der Ham en van partijen uiteenlopend tussen GroenLinks en ChristenUnie samen met vooraanstaande experts op de gebieden van duurzaamheid, integratie en economie voor een avond vol debat met het publiek over de werkelijk belangrijke politieke vragen van Nederland: hét 21 Dagen Debat.

In de aanloop naar dit debat is daarom de site 21dagedebat.nl in de lucht.

De Nederlandse kiezer kan daar direct vragen stellen aan groot panel van Tweede Kamerleden van alle partijen, van Tofik Dibi tot Hero Brinkman. Daarnaast kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op wat zij de beste vraag vinden. Op deze 'vraag van de dag' wordt door het panel antwoord gegeven.

De zes populairste vragen van de site zullen door Kamerleden, experts en publiek worden bediscussieerd.

Achteraf een groot feest verzorgd door 22TRACKS.COM, omdat democratie ook gevierd mag worden.

Het 21 Dagen Debat vindt tussen 19:30u en 01:00u plaats op maandag 7 juni in de Rabozaal van de Stadsschouwburg Amsterdam.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.ssba.nl

Sprekers, Debaters & Kamerleden:

BORIS VAN DER HAM, MEI LI VOS, LOUISE VET, PAUL SCHEFFER, PIETER LAKEMAN, MEINDERT FENNEMA, FRANS VERHAGEN, NAHED SELIM, PAUL DE KROM, LIESBETH VAN TONGEREN, RENSKE LEIJTEN, WIJNAND DUYVENDAK, ARJAN EL FASSED, SWEDER VAN WIJNBERGEN, JURRIAAN PRÖPPER, EDDY VAN HIJUM, SJEF PERAER, PEER DE RIJK, MARTIJN DE GREVE, MAUD VAN DE WIEL & MARIKE SIMONS. AFSLUITEND FEEST DOOR 22TRACKS.COM

21 Dagen Debat is een initiatief van De Publieke Zaak, BKB en Favela Fabric.





http://www.21dagendebat.nl

http://www.bkb.nl