Gemeente Midden-Delfland

Informatieavond over Plan Lookwest-Noord in Den Hoorn

De gemeente nodigt u uit voor een informatieve inloopavond over het plan Lookwest-Noord op maandag 7 juni in de Hoornbloem aan het Koningin Julianaplein in Den Hoorn. De zaal is geopend van 19.00 tot 20.30 uur. Even na de opening zal er een korte presentatie worden gegeven. De gemeente licht op deze avond de plannen en procedures toe. Dat doet zij in samenwerking met de projectontwikkelaars ABB Ontwikkeling en Verwelius.

Het plan Lookwest-Noord betreft het ten noorden van de Achterdijkshoorn gelegen, nu braakliggende terrein. Het sluit daarmee aan op Look-West, de lintbebouwing aan de Lookwatering en de gemeente Delft. Voor het terrein is woningbouw voorzien.

De gemeente hecht er waarde aan om de omwonenden te informeren. Voordat de woningbouw daadwerkelijk van start gaat, moet er een planologische procedure doorlopen worden, waarbij een ieder in de gelegenheid gesteld wordt om kennis te nemen van de plannen en desgewenst zienswijzen kenbaar te maken. Dit wordt te gelegener tijd in De Schakel aangekondigd.
Â