Erasmus Universiteit Rotterdam

EFR Lijsttrekkersdebat

Datum
Van: 07 juni 2010 16:45
Tot: 07 juni 2010 19:30

---

Locatie:
Woudestein, aula

Toelichting
Op maandag 7 juni 2010 EenVandaag / EFR Lijsttrekkersdebat. Met: Emile Roemer (SP), Job Cohen (PvdA), Femke Halsema (GroenLinks), Jan Peter Balkenende (CDA), Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV) hun standpunten uiteen, aan de hand van gegeven discussiepunten.Kaarten uitverkocht, maar live uitgezonden op Nederland 1

Rotterdamse studenten organiseren lijsttrekkersdebat

Op maandag 7 juni 2010, twee dagen voor de verkiezingen, organiseren Rotterdamse studenten het EenVandaag / EFR Lijsttrekkersdebat. Het debat is een samenwerking tussen de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR) en EenVandaag. Tijdens dit debat zetten Emile Roemer (SP), Job Cohen (PvdA), Femke Halsema (GroenLinks), Jan Peter Balkenende (CDA), Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV) hun standpunten uiteen, aan de hand van gegeven discussiepunten.

Het lijsttrekkersdebat wordt georganiseerd door de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR) in samenwerking met actualiteitenprogramma EenVandaag. Gedurende een uur zullen de fractievoorzitters met elkaar debatteren over uiteenlopende, actuele onderwerpen.

Het debat vindt plaats in de aula van de Erasmus Universiteit Rotterdam en wordt live uitgezonden. Na afloop van de uitzending is er voor het publiek de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de politici. Dit gedeelte wordt live uitgezonden via www.eenvandaag.nl. In de voorgaande jaren voelden de enthousiaste studenten en genodigden de deelnemende lijsttrekkers flink aan de tand.