Gemeente Loenen aan de Vecht


Uitvoering werkzaamheden herinrichting Rijksstraatweg Baambrugge

Maandag 7 juni 2010 start aannemingsbedrijf Van Asch uit Soest met de herinrichting van de Rijksstraatweg te Baambrugge. De werkzaamheden worden uitgevoerd om binnen de komgrenzen van Baambrugge een betere dertig kilometer zone te realiseren.

Tijdens de werkzaamheden zijn stremmingen voor doorgaand verkeer en afsluitingen van kruispunten en zijstraten noodzakelijk. De gemeente Abcoude vraagt begrip voor de overlast die de uitvoering van het werk mogelijkerwijs met zich mee kan brengen en rekent op uw medewerking.

De werkzaamheden lopen van 7 juni tot en met 2 juli, met week 27 als uitloopmogelijkheid. De Rijksstraatweg is voor doorgaand verkeer afgesloten op 11, 17, 18, 24, 25, 30 juni, 1 en 2 juli (uitloopdata zijn 8 en 9 juli). Ten tijde van deze afsluiting zal ook de route van buslijn 120 worden aangepast (zie krantenbericht op de website van Abcoude). Een overzicht van de afsluitingen en locaties van werkzaamheden en de planning hiervan kunt u vinden op www.abcoude.nl. Voor meer informatie of vragen kunt u zich melden bij de keet die gedurende de periode van de werkzaamheden op de parkeerplaats van Café De Punt is geplaatst. U kunt hier terecht op dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur.

De ontwerpen voor de nieuwe inrichting zijn tijdens een informatieavond, gehouden op d.d. 10 februari 2010, aan de belanghebbenden en bewoners gepresenteerd. Suggesties die daar zijn gedaan of zijn ingezonden via een reactieformulier zijn beoordeeld en zo veel mogelijk meegenomen in de definitieve ontwerpen welke ingezien konden worden tijdens de inloopavond van afgelopen woensdag 26 mei jl. De door het college van Abcoude vastgestelde ontwerpen kunt u bekijken op de gemeentelijke website.