WeerOnline.nl introduceert het WK-weer

02/06/2010 16:18

Weeronline B.V.

Zeist, 2 juni 2010 - In de zon juichen op je buitentribune in je brulshirt of beter met je flatscreen naar binnen? Oranje supporters weten precies wat het weer doet tijdens de belangrijkste dagen van het WK. Meteorologen van MeteoVista verzorgen namelijk voor iedere wedstrijd van Oranje het Hollandse-wedstrijd-kijken-weerbericht per regio in Nederland. Ook het weer in Zuid-Afrika wordt door de meteorologen op de voet gevolgd.

Het WK begint bij het weerbedrijf op 7 juni a.s. Vanaf die datum verzorgen meteorologen op WeerOnline.nl dagelijks het weerbericht voor de 9 speelsteden in Zuid-Afrika. Deze weersinformatie is natuurlijk handig voor de Oranje supporters in Zuid-Afrika. Ook wordt aandacht besteed aan het voetbalweercijfer. Bij de opbouw van dit weercijfer wordt o.a. rekening gehouden met wind, regen, temperatuur en kans op onweer. Informatie die de bondscoach en spelers van het Nederlands Elftal in hun voorbereiding goed van pas kunnen komen.

Hollandse-wedstrijden-kijken-weerbericht

Maar niet alleen uit, ook thuis in Nederland check je, precies per regio, wat het weer gaat doen op het gebied van voetbal kijken. Op de dagen dat Nederland speelt, krijgen bezoekers van Weeronline.nl een uitgebreid Hollandse-wedstrijden-kijken-weerbericht. Buiten of binnen? Geen onverwachtse buien op je flatscreen of worden het ideale omstandigheden voor de WK-BBQ? Of alles uit de kast halen voor de ideale kijkomstandigheden binnen? Het WK-wedstrijd-kijken-weerbericht wordt door de meteorologen opgesteld op basis van windsnelheid, neerslag, temperatuur en de verwachtingen tijdens de uren van de wedstrijd.





http://www.weeronline.nl


Noot voor de redactie:

Over MeteoVista

MeteoVista is één van de grootste weerbedrijven van Nederland en bedient zowel consumenten als zakelijke klanten over de hele wereld. De weerkamer van MeteoVista wordt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bemand. In Nederland is MeteoVista marktleider op het gebied van gladheidbestrijding, het leveren van infographics aan kranten, televisie en radio en het leveren van weerdata aan o.a. internetportals.

Daarnaast heeft MeteoVista een website www.weeronline.nl die maandelijks door meer dan 1,5 miljoen Nederlanders wordt bezocht voor hun dagelijkse weerinformatie. Buiten Nederland is MeteoVista in 14 Europese landen actief.


Noot voor de redactie (