Gemeente Zoetermeer

RVOZ themabijeenkomst Hoe aantrekkelijk is uw vestigingslocatie?

Op maandag 7 juni organiseert Ondernemersvereniging Zoetermeer RVOZ een bijeenkomst voor ondernemers over het vestigingsklimaat voor het Zoetermeerse bedrijfsleven. De bijeenkomst vindt plaats in restaurant Koetjes en Kalfjes, Hugo de Grootlaan 2, 2729 NC Zoetermeer. Inloop vanaf 16.30 uur, einde ca. 19.00 uur.

Naast de gebruikelijke aandachtspunten, samenwerken, belangenbehartiging en netwerken, heeft de RVOZ jaarlijks ook een aantal focuspunten die worden behandeld tijdens de themabijeenkomsten. Voor 2010 is één van deze focuspunten het vestigingsklimaat voor het Zoetermeerse bedrijfsleven.

Tijdens de themabijeenkomst op 7 juni zal tijdens twee presentaties duidelijk worden welke mogelijkheden u als ondernemer zelf heeft om uw vestigingslocatie aantrekkelijker te maken. Ondernemers kunnen bijvoorbeeld via de regeling Bedrijveninvesteringszones (BIZ) gezamenlijk hun bedrijventerrein, winkel- of toeristisch gebied verbeteren. Ton Sels informeert u namens de Vereniging Noordelijke Bedrijven Terreinen (VNBT) verder over deze BIZ-regeling.

Daarnaast is een goede bereikbaarheid van uw bedrijventerrein, winkel- of toeristisch gebied natuurlijk een onderdeel van een goed vestigingsklimaat. Eric Jellema van BEREIK! zal u de wereld van mobiliteitsmanagement schetsen. Wat zijn de ervaringen tot nu toe en wat wordt kansrijk geacht. Hierbij zal hij ook inzoomen op de huidige bedrijventerreinen rondom de A12. Wat kan mobiliteitsmanagement in dit gebied voor u betekenen en welke stappen zullen dan gezet moeten worden.

Interesse?
Neem contact op met het secretariaat van de RVOZ via 010-5110442 en vraag om een volledige uitnodiging!