Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Wie gaat er 1 jaar gratis atletieken?

Word jij het 100ste lid?

Rotterdam Atletiek is enkele jaren geleden opnieuw begonnen een afdeling op te bouwen op Zuid. Op de lokatie Varkenoord (buitendijk 112) sporten nu al meer dan 90 pupillen, junioren en volwassenen. Daarom schenkt Rotterdam Atletiek 1 jaar gratis lidmaatschap aan degene als 100-ste lid wordt bij de afdeling Varkenoord. De volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen bij het bestuurslid voor Varkenoord, Léon Jansen, is bepalend voor wie nummer 100 wordt.

De pupillen beoefenen verschillende onderdelen van atletiek, zoals rennen, hoog- en verspringen, bal- of speerwerpen en kogelstoten. Junioren kunnen zich specialiseren in 1 of meer nummers. Voor de volwassenen zijn er 2 loopgroepen op Varkenoord waar gezellig wordt getraind naar een betere conditie en looptechniek.

Ben je benieuwd of atletiek iets voor jou of je kind is? Je kan altijd 4 keer gratis meetrainen om het uit te proberen. Op de lokatie Varkenoord trainen we op de volgende tijden:

Pupillen: dinsdag 16-17 uur en zaterdag 9-10 uur Junioren: dinsdag 16-17 uur en zaterdag 10-11.15 uur Volwassenen loopgroepen: woensdag 19.30-20.45 uur en zaterdag 9-10 uur.

Voor meer informatie kijk op www.ra.nl