Please Payroll ontzorgt ondernemers voortaan ook 's avonds

07/06/2010 10:10

Please Payroll

Landelijke payrollorganisatie Please Payroll is vanaf maandag 7 juni dagelijks ook 's avonds bereikbaar en wel van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur.

Please Payroll merkte al langere tijd dat de behoefte aan een langere bereikbaarheid wenselijk is voor haar doelgroep (MKB). Ondernemers zijn immers 24 uur per dag ondernemer en maken vaak 's avonds tijd vrij om zich te oriënteren op een mogelijke samenwerking met een geschikte dienstverlener. Overdag zijn zij druk met hun eigen business.

Onlangs lanceerde Please Payroll haar nieuwe website www.please.nl waarin hun missie en visie duidelijk naar voren komt. De missie luidt: "Het ontzorgen van de ondernemer op het gebied van werkgeversrisico's en administratieve lasten". Om dit ontzorgen kracht bij te zetten en tegemoet te komen aan de behoefte van de markt, is het verruimen van de bereikbaarheid volgens Please Payroll absoluut noodzakelijk.

Please Payroll is een landelijke payrollorganisatie die dit jaar 10 jaar bestaat. Zo'n 500 opdrachtgevers verspreid over het hele land maken gebruik van de payrolldienst van Please. Naast een eigen payroll-CAO en kwaliteitscertificeringen NEN 4400-1- en ISO 9001, onderscheidt Please zich nu extra door 's avonds ook bereikbaar te zijn voor ondernemers en medewerkers.





http://www.please.nl