Gemeente Laarbeek


Ontwerp-Uitwerkingsplan Zonnetij; Het Klavier, Aarle-Rixtel

Burgemeester en wethouders van Laarbeek maken bekend dat zij voornemens zijn om, ingevolge het bepaalde in artikel 3 van het bestemmingsplan Zonnetij en artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan Zonnetij uit te werken om realisering van een woongebied mogelijk te maken. Het betreft een inbreidingslocatie aan de noordrand van de kern Aarle-Rixtel. De locatie is gesitueerd ten zuiden van de Molenstraat, ten oosten van de Kerkstraat, ten westen van het toekomstige Woonpark Zonnetij en ten noorden van het perceel, plaatselijk bekend Kerkstraat 14. Het plan voorziet in de bouw van circa 64 woningen en appartementen, een ontsluitingsweg voor gemotoriseerd verkeer, een ontsluitingsweg voor langzaam verkeer, parkeerplaatsen en beplanting.

Het ontwerpbesluit tot uitwerking van voornoemd gebied en de bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 7 juni 2010 tot en met maandag 19 juli 2010 ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek te Beek en Donk. U kunt de stukken hieronder ook downloaden. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden een schriftelijke of mondelinge zienswijze kenbaar maken tegen het voornemen om het uitwerkingsplan vast te stellen. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het Ontwerp-Uitwerkingsplan de reactie betrekking heeft.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. van Wetten (telefoonnr. 0492 469 883). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

---