Gemeente Hoorn

Acties Bureau Stadstoezicht week 22

De inspecteurs van Bureau Stadstoezicht hebben in week 22 een gerichte parkeercontrole gehouden in de binnenstad rondom de Italiaanse Zeedijk. Hier worden veel autos geparkeerd in het vergunninghoudersgebied. Hierbij deelden zij elf boetes uit. Reclame Naar aanleiding van klachten van omwonenden heeft Bureau Stadstoezicht onderzoek gedaan naar reclame die op hekwerken en lantaarnpalen werd aangebracht. In Hoorn alleen mag alleen Bureau G en D Promotions reclame-objecten plaatsen. De reclamemakers werden gevonden. Afgesproken werd dat de reclame zou worden verwijderd.

Bike team Het bike team van Bureau Stadstoezicht heeft in de binnenstad integrale controles gehouden. Tijdens deze controles werden boetes uitgedeeld voor het negeren van een inrijdverbod en parkeerverbod, het doorrijden bij een voetgangersoversteekplaats en het niet dragen van een helm op een bromfiets.

Verkeersveiligheid rond basisscholen De inspecteurs van Stadstoezicht hebben diverse controles uitgevoerd in verband met het project verkeersveiligheid rondom scholen. Hierbij deelden zij vier bekeuringen uit voor het negeren van de parkeerregels.