Politie Gelderland-Zuid

Zwaargewond na schietpartij

Zaltbommel, 07-06-2010 o Zondagavond rond 22.00 uur is een 47-jarige man uit Zaltbommel zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer werd voor zijn woning aan De Kantelen beschoten.

De politie werd door verschillende getuigen gebeld dat er geschoten was bij een woning. Ter plaatse lag het slachtoffer, de 47-jarige man, zwaargewond voor zijn huis. Uit verklaringen werd duidelijk dat een kennis van de man, met wie hij eerder ruzie had, hem vanuit zijn auto had beschoten. Daarna was hij met hoge snelheid weggereden.

Agenten verleenden eerste hulp aan het slachtoffer en hielden het publiek op afstand. Traumaheli en ambulance kwamen om de man verder te verzorgen. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Ondertussen werden ook veel agenten ingezet om de verdachte op te sporen. Hoewel met man en macht is gezocht, is dit tot op heden nog niet gelukt.

De technische recherche deed uitgebreid sporenonderzoek bij de woning. Het onderzoek naar het schietincident wordt vandaag voortgezet door de Districtsrecherche van De Waarden. Er zijn acht rechercheurs op de zaak gezet. Inmiddels is bekend dat de toestand van het slachtoffer stabiel is.

Heeft u informatie die van belang is voor dit onderzoek? Neemt u dan contact op met de Districtsrecherche van De Waarden via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laatst gewijzigd 07-06-2010 10:37 | © Regio Gelderland-Zuid |