Politie Groningen

Samiera de Jong (18) vermist

Provincie Groningen, 07-06-2010 o Sinds zondag 6 juni wordt de 18-jarige Samiera de Jong uit Groningen vermist. De jonge vrouw verliet rond 15:00 uur met de fiets haar woning aan de Kaliumstraat in Groningen en is sindsdien niet meer gezien. Zij zou om 18:00 uur thuis zijn.

De familie en de politie vrezen voor haar gezondheid. Samiera heeft een verstandelijke beperking en heeft epilepsie. Zij is afhankelijk van medicatie, die zij gisteravond al in had moeten nemen.

Samiera is regelmatig in het Stadspark te vinden waar zij naar de kinderboerderij gaat. Gisteravond is er uitgebreid door de politie gezocht in het park, daarbij werd zij niet aangetroffen.

Signalement

Samiera heeft een slank postuur, is 1.80 meter lang. Zij heeft donkerblond kort geknipt haar en blauwe ogen. Daarnaast heeft zij een zwarte blouse en blauwe jeans aan.

Zij is vertrokken op een grijze damesfiets van het merk Gazelle. De fiets heeft bruine fietstassen en in de voorvork zitten veren.

Tips

Mensen die meer weten over de vermissing van Samiera de Jong, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Groningen. De politie is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).

Een foto volgt.