Canton Fair lanceert nieuwe services voor nationale Kamers van Koophandel 07/06/2010 10:49

PR Newswire

GUANGZHOU, China, June 7, 2010 /PRNewswire/ --
Op de in april van dit jaar gehouden 107e Canton Fair is een aantal bezoekers een klein nieuw detail opgevallen: verschillende Europese en Zuid-Amerikaanse Kamers van Koophandel waren aanwezig met hun eigen exclusieve servicebalies. Deze maakten deel uit van een nieuwe servicepakket dat dit jaar werd aangeboden door de organisatoren van de beurs, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van leden van Kamers van Koophandel en hun medewerkers. Onder de deelnemende organisaties bij dit nieuwe aanbod bevonden zich de Chinees-Britse Business Council, de Franse Kamer van Koophandel en Industrie in China en de Braziliaans-Chinese Kamer van Koophandel en Industrie.

De Canton Fair vormt reeds sinds lange tijd een integraal onderdeel van het bedrijfsleven over de gehele wereld, door de nauwe samenwerking sinds haar oprichting meer dan een halve eeuw geleden met internationale handelsorganisaties, bedrijfsverenigingen en andere buitenlandse commerciële instellingen. Na het opbouwen gedurende vele jaren van vertrouwen en kennis in de internationale commerciële elite vormt het aanbod van deze nieuwe service voor alle samenwerkende organisaties met ingang van 2010 slechts een van de talrijke aantrekkelijke aspecten van de beurs. Het is echter een van de meer substantiële en, eerlijk gezegd, meest waardevolle services: hiermee kunnen leden van overzeese Kamers van Koophandel en hun klanten voordeel trekken uit de hulp bij het inwinnen van informatie, raadpleging en distributie. In het geval er zich problemen voordoen wordt exclusief onmiddellijk voor een oplossing gezorgd. Maar het belangrijkste van alles is dat dit hele pakket gratis wordt aangeboden.

Begrijpelijkerwijze zullen de nationale Kamers van Koophandel voordeel trekken uit het gebruik van deze service op de Canton Fair. Deelnemers, zoals de voor de eerste keer aanwezige voorzitter van de Chinees-Britse Business Council Stephen Phillips, waren er snel bij om hun tevredenheid uit te spreken. Hij verklaarde: "De enorme omvang van de Canton Fair en de professionaliteit van de medewerkers en de service hebben een diepe indruk op mij gemaakt ... de Fair heeft ons deze nuttige exclusieve servicebalie geboden, die op deze wijze ervoor heeft gezorgd dat de CBCB onze leden en medewerkers beter van dienst heeft kunnen zijn."

Het is inderdaad dit soort wederzijds effect dat door de service wordt nagestreefd, door een nauwkeurige benadering van de specifieke vraag van elk land en zijn economie. Als alles volgens plan verloopt zullen meer duurzame en langdurige wederzijdse relaties worden opgebouwd tussen de Fair en haar deelnemers. In dat geval zal dit iedereen ten goede komen.

Mr. Xiaoying Wu van de China Foreign Trade Centre (CFTC), +86-20-8913-8628






-