Politie Zeeland


---


O-1037-2010 Fietsster loopt gebroken heup op bij ongeluk
Een 59-jarige fietsster uit de gemeente Reimerswaal heeft verwondingen opgelopen bij een aanrijding met een personenauto in Hansweert.
De vrouw reed over de Zeedijk toen zij, tijdens een inhaalmanoeuvre, werd aangereden door een personenauto.

De bestuurder van de auto, een 21-jarige man uit 's-Gravenpolder, is door de politie gehoord als verdachte. De agenten troffen de vrouw liggend op straat. Zij had een gat in haar hoofd en is gestabiliseerd overgebracht naar het ziekenhuis.

Daar werd geconstateerd dat de vrouw een gebroken pols en een gebroken heup had. Ook bleek de vrouw enkele gekneusde ribben te hebben als gevolg van de aanrijding.

Z-1038-2010 Inbraak in bedrijf, Terneuzen
In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken bij een bedrijf aan de Energiestraat in Terneuzen.
Rond 01.50 uur ontdekte een surveillant van een beveiligingsbedrijf dat er een personenauto in de Energiestraat stond. De auto stond daar met geopende portieren en de contactsleutel in het contact.

De beveiligingsmedewerker heeft de politie gewaarschuwd die de tenaamgestelde van de auto heeft gebeld.

Deze meldde dat de auto eigenlijk binnen in het bedrijf zou moeten staan. De eigenaar is meteen ter plekke gekomen en ontdekte de inbraak in het bedrijf. Er zijn diverse stuks gereedschap weggenomen, waaronder een lasapparaat.

Vandaag wordt verder sporenonderzoek gedaan aan de auto. Vannacht is nog met een politiehond gezocht naar eventuele daders van de inbraak, maar die zijn niet gevonden.