Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (23-10)

07 juni 2010

College 2010 - 2014

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 07 tot en met 13 juni 2010.

Wethouder Mijnans slaat eerste paal uitbreiding winkelcentrum Rozemarijndonk
Wethouder Jan Willem Mijnans slaat woensdag 09 juni om 14.30 uur de eerste paal voor de uitbreiding van het winkelcentrum aan de Rozemarijndonk. De officiële handeling vindt plaats aan de Klokbekerkreek.

Burgemeester heet wandelaars welkom
Burgemeester Salet verwelkomt donderdag 10 juni omstreeks 19.00 uur de deelnemers van de avondvierdaagse aan de Raadhuislaan voor het stadhuis. Wandelaars die voor de 25e keer meedoen krijgen een medaille opgespeld door de burgemeester.

Wethouder Dijkman start campagne Aanpak Kindermishandeling in Spijkenisse
Wethouder Kees Dijkman start zaterdag 12 juni om 14.00 uur de campagne Aanpak Kindermishandeling in Spijkenisse. Op het Uitplein deelt de wethouder folders over de campagne uit aan voorbijgangers. De boodschap van de campagne is dat kindermishandeling overal en in ieders omgeving voorkomt. Daarbij is twijfel en onzekerheid of er wel sprake is van kindermishandeling heel normaal. Het doel is dat omstanders meer met andere mensen erover gaan praten of met professionals in contact komen. Het infoteam staat op deze dag in Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen. Deze regionale campagne maakt onderdeel uit van de landelijke publiekscampagne van demissionair minister Rouvoet van Jeugd en Gezin.

Externe links


* Wat kan ik doen?