Gemeente Woudrichem

Dien je duurzame ideeën in

Loop jij rond met een duurzaam idee? Heb jij een duurzaam plannetje? Dien jouw initiatief dan voor 1 juli in bij Duurzame Dinsdag op www.duurzamedinsdag.nl en maak kans op een van de prijzen van Duurzame Dinsdag.

Â

Duurzame Dinsdag, de dag dat de samenleving met antwoorden komt, vindt dit jaar op 7 september alweer voor de 12e keer plaats. Op die dag krijgt het kabinet de antwoorden vanuit de samenleving om tot een duurzamere samenleving te komen.

Â

Dit jaar neemt demissionair minister Verburg (LNV) het duurzame koffertje, met daarin een analyse van alle ingediende initiatieven in ontvangst. In deze analyse staat o.a. hoe de overheid een rol kan spelen bij het creëren van de juiste voorwaarden voor duurzaam initiatief.

Â

Daarnaast onderscheidt demissionair minister Huizinga (VROM) een aantal individuen die zich al jaren inzetten voor een duurzamere samenleving met de enige duurzame onderscheiding in Nederland: het duurzame lintje.

Â

Ken jij iemand die dit duurzame lintje verdient? Nomineer hem of haar dan voor 1 juli op www.duurzamedinsdag.nl. Ook vind je hier meer informatie over Duurzame Dinsdag. Tot 7 september!