Gemeente Breda

Pand, âSmiley Food & Drinks Suppliesâ, Boschstraat 51 te Breda gesloten

De burgemeester van Breda heeft besloten de inrichting âSmiley Food & Drinks Supplies, aan de Boschstraat 51 te Breda te sluiten voor een periode van 12 maanden. De burgemeester heeft hiertoe besloten, omdat in de inrichting artikel 2 en 3 van de Opiumwet is overtreden.

Naar aanleiding van diverse aanhoudingen heeft de politie een controle uitgevoerd in de inrichting Boschstraat 51 te Breda. Tijdens deze controle heeft de ondernemer aan de politie verklaard dat er in de winkel gehandeld werd in drugs.

De handelshoeveelheid aangetroffen soft- en harddrugs, die niet bepaald horen bij een winkel, waren voor de burgemeester aanleiding te constateren dat in de inrichting âSmiley Food & Drinks Suppliesâ drugs worden verkocht, afgeleverd of verstrekt dan wel daartoe aanwezig zijn.

Gelet hierop heeft de burgemeester geoordeeld dat er noodzaak is tot het tijdelijk sluiten van de winkel om aan de inrichting de functie van verkooppunt van soft- en harddrugs te ontnemen.

Overeenkomstig het door de burgemeester op 28 februari 2010 vastgestelde handhavingsprotocol wordt de winkel âSmiley Food & Drinks Supplies, Boschstraat 51 te Breda gesloten voor de duur van 12 maanden. De sluiting gaat in op maandag 7 juni 2010, om 10:00 uur.

Breda, 7 juni 2010