Gemeente Wassenaar

Paauwvijverconcert was een groot succes!

Het Paauwvijverconcert van afgelopen zondag 6 juni tussen 11.00 en 14.00 uur, aangeboden door de Lions Club Wassenaar Duin tesamen met de hoofdsponsoren Rabobank en gemeente Wassenaar (en vele anderen), is een groot succes gebleken!
Het weer deed er alles aan om de weelderige muziek van het bekende barokorkest New Dutch Acadamy, van het Trio Wielenga en van de prachtige sopraan Suzanne Roels volledig tot recht te laten komen. In de Paauwvijver lagen de bootjes en op de kant was een enorme opkomst van publiek dat met volle teugen genoot. Niet alleen van de muziek maar ook van de exquise hapjes aangeboden door diverse ondernemers uit het dorp. De organisatie was perfect. De Lions service club en de gemeente hebben in dit opzicht een perfecte samenwerking gerealiseerd.

Ook aan de kinderen was gedacht. Op het springkussen voor de Paauw werden de kinderen ook nog verrast met Rabobank spaarpotjes en gratis ijsjes!
Burgemeester Jan Hoekema kon tevreden constateren dat dit een evenement zal zijn dat heel goed voor herhaling vatbaar is. Toen het rond 14 uur ging regenen, kon iedereen op tijd huiswaarts.

Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070 (toets alleen deze 5 cijfers)
E: gemeente@wassenaar.nl