Gemeente Ede

Nieuwsberichten

maandag, 7 juni 2010

Vakdag Parkmanagement groot succes

Door: afdeling Communicatie - Marlies Boeker

Op woensdag 2 juni jl. heeft Elba Media op het nieuwe bedrijventerrein in Ede, Bedrijventerrein A12, de Vakdag Parkmanagement georganiseerd. Dit kennisevenement voor professionals is gehouden in het prachtige nieuwe pand van Bloemen- en plantenveiling Plantion. Het evenement werd door enkele honderden professionals bezocht en was daarmee een groot succes.

Het evenement startte om 10.00 uur met een reeks workshops op het gebied van parkmanagement. Namens de gemeente Ede verzorgde ElmaStedenbouw een workshop over de relatie tussen beeld kwaliteit op een bedrijventerrein en het in stand houden daarvan na realisatie van het bedrijventerrein door parkmanagement. De workshop werd goed ontvangen.

De gemeente Ede werd door Elba Media gekozen voor dit evenement vanwege de goede bereikbaarheid. De heer André van Kruijssen zei tijdens zijn openingswoord voor de aanwezigen: "We zitten niet alleen in de mooiste gemeente van Nederland, maar we zitten ook in de best bereikbare gemeente van Nederland." De gemeente Ede is er trots op gastgemeente te mogen zijn voor dit evenement en heeft de aanwezigen een lunch aangeboden.