Gemeente Noordwijkerhout


Gemeente Noordwijkerhout gaat door met startersleningen

Wellicht heeft u in de landelijke media gehoord dat het budget van het ministerie van VROM voor startersleningen op is. Elke deelnemende gemeente is voor de keus gesteld of zij wel of niet de startersregeling blijven voeren, nu niet langer 50 % van de lening wordt bekostigd door VROM.
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijkerhout heeft besloten om door te gaan met het verlenen van startersleningen. De voorwaarden zoals vastgesteld in de Verordening VROM Starterslening Noordwijkerhout 2010 blijven hetzelfde. Helaas is de consequentie wel dat er minder startersleningen kunnen worden uitgereikt, zolang er geen extra budget van VROM beschikbaar komt.

Alle informatie over de startersregeling in Noordwijkerhout staat opgenomen in een informatiepakket. U kunt dit informatiepakket met daarin de nieuwsbrief en het aanvraagformulier afhalen bij de receptie van het gemeentehuis. Ook vindt u de informatie op deze website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C.R. Mornout-Guijt, tel. (0252) 343 863, e-mail cmornout@noordwijkerhout.nl. Ook de makelaars, hypotheekverstrekkers en tussenpersonen in Noordwijkerhout zijn op de hoogte van de Noordwijkerhoutse regeling.