Gemeente Lelystad

Gemeente met stand op Provada

Maandag 7 juni 2010

De gemeente Lelystad en City Marketing Lelystad presenteren zich tijdens de beurs Provada in Amsterdam met een stand die aansluit op de merkcampagne 'Lelystad geeft lucht'. Van 8 tot en met 10 juni ervaart de bezoeker in de stand de gastvrijheid en verrassingen die Lelystad te bieden heeft.

Volop ruimte om te bouwen

De stand heeft frisse kleuren en past bij de jonge en dynamische uitstraling van Lelystad. De bezoekers kunnen kennismaken met Lelystad als zelfbewuste stad waar nog volop ruimte is om te bouwen en te genieten vlakbij de natuur. Gelegen aan de rand van de Randstad heeft Lelystad volop kansen om zich verder te ontwikkelen als partner in de metropoolregio Amsterdam.

Luchthaven en spoor

De ontwikkelingen bij Lelystad Airport bieden genoeg kansen, evenals bijvoorbeeld de Hanzelijn. Vanuit deze ontwikkelingen is er iedere dag ook iemand aanwezig van de Ontwikkelingsmaatschappij Airport Lelystad Almere (OMALA) en op dinsdag een vertegenwoordiger van Lelystad Airport.

Nieuwe projecten

Tijdens de Provada worden diverse nieuwe projecten gepresenteerd. Daarnaast vinden verschillende activiteiten plaats op de stand:

Woensdag 9 juni


* 12.00-14.00 uur: gelegenheid om te speeddaten met de wethouders Jop Fackeldey en Ruud Luchtenveld;

* 12.00-14.00 uur: Pieter Tordoir, goeroe op het gebied van economische geografische ontwikkelingen, beantwoordt vragen en houdt een presentatie over de laatste ontwikkelingen.

Donderdag 10 juni


* 15.00-15.30 uur: ondertekening van de kooprealisatieovereenkomst door wethouder Jop Fackeldey van de gemeente Lelystad en directeur Dietmar Werner van Volker Wessels Vastgoed.

Woningbouwproductie op gezond peil

Marktpartijen als projectontwikkelaars, bouwbedrijven, makelaars en gemeente Lelystad bundelen de krachten om de woningbouwproductie op een gezond peil te krijgen door vraag en aanbod in evenwicht te houden. De ondertekening van de kooprealisatieovereenkomst door Volker Wessels Vastgoed en gemeente Lelystad onderstreept dit uitgangspunt nog eens een keer.

---