Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 07-06-2010

Politie haalt dronken Poolse bestuurder van de weg

NIEUW-VOSSEMEER: Een 28-jarige in De Heen verblijvende Poolse
automobilist is zondagavond betrapt op dronken rijden. De man was rond 18.00 uur met zijn auto op de Platteweg in de sloot beland na een bijna-botsing met een andere auto. Op het bureau blies de Pool 550 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Vanwege zijn tijdelijk verblijf in Nederland, mocht hij direct een transactie van 550 euro betalen.

Roosendaler (39) mishandelt visite bij toekomstige ex-vrouw

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagavond rond 20.00 uur een 39-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens mishandeling. Hij kwam aan de deur bij zijn vrouw, met wie hij in een scheiding ligt, om hun gezamenlijke kinderen terug te brengen. In de woning in de wijk Meihoek waren ook nog een vriendin van zijn vrouw, een dochter van die vriendin en diens vriendje aanwezig. De verdachte begon tegen het drietal te schreeuwen dat ze moesten vertrekken. Daarbij zou hij de 17-jarige jongen uit Roosendaal enkele malen in het gezicht hebben geslagen. De Roosendaler is ingesloten op het bureau.

Een 27-jarige man uit Roosendaal is maandagmorgen rond 10.00 uur gearresteerd wegens huiselijk geweld. Hij mishandelde zijn vriendin in hun woning in de wijk Tolberg. Ook vernielde hij een groot deel van het interieur. Een omwonende meldde dat de man door het lint op straat liep met een honkbalknuppel.

Zevenberger aangehouden wegens koperdiefstal

ZEVENBERGEN: Een 29-jarige man uit Zevenbergen is maandagmorgen rond 09.15 uur aangehouden wegens diefstal. Hij wordt ervan verdacht een haspel met een stroomkabel te hebben gestolen op een bouwplaats aan de Zoetendaal. De politie kreeg maandagmorgen een tip dat er op een parkeerplaats aan de Willem Alexanderlaan een haspel (doorsnee 1.20 meter) zou staan, verstopt onder een zeil. Daarbij werd ook de naam van de mogelijke dader genoemd. Op het bureau bekende de Zevenberger de diefstal, naar eigen zeggen omdat hij geen geld had voor eten en drinken. Hij is in verzekering gesteld en wordt voorgeleid, zodat bekeken kan worden of hulpverleners zich over hem kunnen ontfermen.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 07-06-2010 14:08 | © Regio Midden en West Brabant |