Ingezonden persbericht

AZIZ ANSARI HOST VAN DE MTV MOVIE AWARDS 2010

LIVE UITZENDING OP MTV MAANDAG 7 JUNI VANUIT UNIVERSAL CITY, CALIFORNIË

Amsterdam, 22 april 2010

Komiek Aziz Ansari zal op maandag 7 juni om 06:00 uur Nederlandse tijd, de 19e editie van de MTV MOVIE AWARDS presenteren. De show wordt live uitgezonden vanuit het Gibson Amphitheatre in Universal City, Californië.

"Ik ben erg blij dat Ronnie van 'Jersey Shore' niet beschikbaar was en dat ik deze spannende kans heb gekregen", aldus Aziz Ansari.
Aziz Ansari is een rijzende ster in comedy. Hij was eerder te zien in de film Funny People en de comedy serie Scrubs. Ansari volgt MTV Movie Awards hosts als Ben Stiller, Sarah Silverman en Justin Timberlake op.

Met de legendarische gouden popcorn als trofee voor ongebruikelijke categorieën als 'Best Kiss', 'Best WTF Moment' en 'Biggest Badass Star', belooft de MTV MOVIE AWARDS 2010 weer een evenement te worden met over-the-top momenten en bijzondere optredens.

MTV MOVIE AWARDS maandag 7 juni 06:00 uur op MTV

- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.



Ingezonden persbericht