Edwin Miedema nieuwe consultant bij Het Expertise Centrum (HEC)

07/06/2010 09:17

Het Expertise Centrum

Den Haag- Met ingang van heden treedt de heer ing. E. (Edwin) Miedema MBA in dienst bij Het Expertise Centrum.

Edwin Miedema (1968) begon zijn loopbaan in 1992 na zijn opleidingen Elektrotechniek/Technische Informatica & Computerkunde en Bedrijfskunde (Post-HBO) aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Hij was zes jaar werkzaam binnen het rekencentrum Groningen, waar hij is gestart als technisch Netwerkbeheerder en eindigde als teamleider van Taskorce Internet om een versnelde ontwikkeling van internetproducten mogelijk te maken.

In 1998 ging Miedema aan de slag als managementconsultant/IT-auditor. Hij was verantwoordelijk voor een breed scala aan audit en advies opdrachten bij een groot aantal organisaties en bedrijven, waarin hij onder andere ondersteunende (IT) audit werkzaamheden verrichtte in het kader van jaarrekeningcontroles, kostenonderzoeken op het gebied van ICT uitvoerde en (ERP) pakketselecties en implementatietrajecten begeleidde. In 2002 heeft Miedema zijn MBA opleiding afgerond.

Vanaf 2003 was Miedema werkzaam bij het Centraal Justitieel Incasso Bureau waar hij sinds 2005 verantwoordelijk was voor de afdeling Audit en Risicomanagement.

Miedema heeft ruime ervaring en kennis in de profit en not-for-profit sector. Vanuit een brede management en adviesoriëntatie ligt zijn kracht vooral in resultaatgerichtheid en zijn vermogen tot structureren.

Miedema treedt toe tot de sector Veiligheid & Leefomgeving van Het Expertise Centrum. Hij maakt deel uit van het team 'Noord Nederland' om de activiteiten in de regio Noord- Oost verder vorm en inhoud te geven.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hec.nl