Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 14.45 uur

Utrecht, 06-06-2010

Oproep getuigen: Ongeval met letsel

ZEGVELD Op zondag 6 juni kreeg de politie rond 03.40 uur de melding dat er een 25-jarige man uit Zegveld gewond op de Hoofdweg was aangetroffen door een passant. Ter plekke troffen de agenten de man in kritieke toestand aan. Hij werd per ambulance overgebracht naar het UMC.

Naast de man lag een scooter. De Regionale Verkeersdienst van de politie heeft ter plekke een onderzoek gedaan. Het betreft mogelijk een eenzijdig verkeersongeval. Het onderzoek naar de toedracht is nog niet afgerond.

De politie zoekt eventuele getuigen van het ongeval. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Agressieve man afgevoerd

WOERDEN Zaterdagnacht rond 1:15 uur kreeg de politie melding van een man die zich zeer agressief gedroeg. Hij werd daarop uit een horecagelegenheid gezet waarna hij zich deels ontkleedde en zijn weg vervolgde. Op de Beatrixstraat trapte de man allerlei fietsen om. Op de Prins Hendrikkade hield de politie de man aan die onaanspreekbaar in de berm lag. Een ter plaatse gekomen ambulance wilde de man meenemen, die daarop zeer agressief reageerde. De politie sloot hem hierop in de boeien. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.