Ingezonden persbericht


DHPA brengt pr- en communicatieactiviteiten onder bij

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Bunnik, 7 juni 2010 - De DHPA (Dutch Hosting Provider Association) kiest voor Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR) als communicatieadvies- en pr-bureau. Het doel van de samenwerking tussen de DHPA en LVT PR is de naamsbekendheid van de organisatie van hostingproviders te vergroten en bij te dragen aan verdere professionalisering van de hostingsector. Eventive Business Events, het evenementenbureau van de LVT Group, is ook betrokken bij de overeenkomst.

De DHPA is een non-profitorganisatie die het verder professionaliseren van de hostingsector als doel heeft. De aangesloten bedrijven willen het imago en de rentabiliteit van de sector verbeteren. De DHPA is een spreekbuis voor de sector en aanspreekpunt voor alle belanghebbenden, waaronder overheden, klanten en prospects, en het onderwijs.

"Wij zijn verheugd met de samenwerking met de LVT Group", zegt Jan Willem Des Tombe, voorzitter van de DHPA. "In ons streven naar verdere kwaliteitsverbetering van de hostingpropositie is het essentieel om samen te werken met een partner die ons daarin optimaal ondersteunt. De LVT Group heeft jarenlange ervaring met complete pr-diensten voor IT-bedrijven. Dit bewijst voor ons dat deze partij de juiste pr- en communicatiepartner voor ons is." Over DHPA
De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) streeft naar een verdere professionalisering van de hostingsector. Het platform wil het imago en de rentabiliteit van de sector verbeteren. Vooral het mkb-segment van de markt onderkent nog te weinig het strategische belang van hosting. Het gevolg is dat investeringen in serieuze hostinginfrastructuren achterblijven. Daarnaast wil het platform expertise en informatie uitwisselen, aanspreekpunt en spreekbuis zijn voor media, politiek en andere partijen, en een segmentatie in de hostingmarkt tot stand brengen op basis van inhoudelijke argumenten.

Tot de deelnemers van de DHPA behoren: BIT, Bluedome, Cyso Managed Hosting, Denit Hosting Solutions, Getronics, Glidepath, Intermax, Interoute, Leaseweb, IS Interned Services, Multrix, NXS, Parentix, PINS, Proserve, Rackspace, RDC, Siennax, Uniserver en WideXS/Ion-IP. De DHPA en haar doelstellingen worden gesteund door onder andere Cisco, Dell, IBM, Microsoft, Mazars, Novell, Sun Microsystems, F5 Networks en VMware. Meer informatie op www.dhpa.nl.

Over Lammers van Toorenburg Benelux PR
Lammers van Toorenburg Benelux PR is een pr- en communicatieadviesbureau dat werkt voor ruim zeventig klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Brussel en Bunnik ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering en van traditionele media tot social media. Transparantie, professionaliteit,creativiteit en innovatie staan daarbij centraal. Lammers van Toorenburg Benelux PR werkt onder meer voor Alcatel-Lucent, Brand-Rex , Juniper Networks, LG Electronics, NS Hispeed, Oxxio, Pernod Ricard Nederland, Pink Roccade Local Government en Trend Micro. Voor meer informatie: www.lvtpr.com.


Ingezonden persbericht