Ingezonden persbericht


ROYAL ASSCHER® GAAT SAMENWERKINGSVERBAND AAN MET
TOP JEWELEN ONTWERPSTER REENA AHLUWALIA

Speciaal voor de Stars of Africa collectie bundelt Royal Asscher haar krachten met Reena Ahluwalia

Reena Ahluwalia maakte naam met haar diamantensculptuur tijdens de debuut show van fashion icoon Alexander McQueen. Nu heeft ze samen met Royal Asscher een nieuwe collectie ontworpen bestaand uit prachtige pendants, kettingen en oorbellen - unieke stukken die de Stars of Africa collectie compleet maken.

Het is voor de eerste keer dat Reena en Royal Asscher samenwerken. In de Stars of Africa collectie komt de passie voor fashion forward juwelen tot leven. Door de nieuwe juwelenlijn wordt de Stars of Africa collectie naar het volgende niveau getild.

Royal Asscher en Reena werkten samen aan vijf fantastische juwelen als onderdeel van de Stars of Afrika collectie, welke bekend staat om zijn zwevende diamanten in natuurlijke saffieren bol. Reena's ontwerpen zijn een aanvulling op de eerder uitgebrachte Stars of Africa ring, welke is vormgegeven als een halve of hele saffierglazen bol waarin diamanten los in de ruimte bewegen.

Als juwelenontwerper heeft Reena verschillen awards mee naar huis genomen en is ze een van de weinigen wiens juwelen op een postzegel staan afgebeeld. Onlangs werd Reena gevraagd om een diamanten juweel te ontwerpen van de eerste diamantenmijn in Ontario, Canada. Reena ontwerpt met grootse precisie en hartstocht haar juwelen, wat een perfect past bij Royal Asscher's innovatie designs. De nieuwe Stars of Africa juwelen bestaan uit sieraden geïnspireerd op het heelal gevuld met sprankelende sterren. De safieren 'globes' zijn afgezet met diamanten en cirkelen vrij om hun as. In deze nieuwe collectie van Royal Asscher dansen diamanten als nooit tevoren.

Ook met deze collectie stimuleert Royal Asscher het fundraising initiatief Star of Africa, wat zich inzet voor wederopbouw op het gebied van educatie, gezondheidszorg en micro-economie in diamant producerende landen in Afrika.



Ingezonden persbericht