FEROX Solutions BV neemt Artiq Software BV over


VELP, 20100607 -- Het Velpse bedrijf FEROX solutions B.V. heeft met ingang van 1 mei 2010 j.l. het Emmeloordse bedrijf Artiq Software B.V. overgenomen. Artiq Software B.V. opereert al 11 jaar lang in het thuiszorgsegment en is gespecialiseerd in administratieve oplossingen op het gebied van leden, cursussen, servicediensten, personenalarmering, maaltijdservice en opleidingen. FEROX Solutions B.V. is een CRM-specialist en implementeert innovatieve oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SharePoint en ontwikkeling van professionele websites en portals.

FEROX Solutions B.V. heeft zich gericht op het migreren van de bestaande Artiq applicaties naar Microsoft Dynamics CRM en het ontwikkelen van nieuwe softwaremodules voor de thuiszorg.
Hiermee wil men de wildgroei van kleinere applicaties die zich de laatste jaren in de thuiszorgmarkt heeft voorgedaan tegengaan. Dit door één platform te realiseren met hierin alle specifieke modules gericht op de processen in de thuiszorg. FEROX Solutions B.V. is Microsoft Gold Partner, Microsoft Business Partner en partner van Nintex, Bamboo, Telerik en Mindjet.

Robert-Jan Smid, DGA van FEROX Solutions is "blij met deze overname" vanwege de versterking en aanvulling, vooral in het thuiszorgsegment. "Het voordeel van deze overname" aldus Robert-Jan "is dat we onze opdrachtgevers en dan in het bijzonder in de thuiszorg één platform aan kunnen bieden dat alle gegevensstromen dynamisch kan ondersteunen, integreren en inzichtelijk maken".