Ingezonden persbericht


Eten bij de sterren
Dining with the Stars: restaurantweek exclusief voor Michelin-sterzaken

Amsterdam, 3 mei 2010 - Eten bij een sterrestaurant onbetaalbaar? Welnee, tenminste, niet in de week van 7 tot en met 13 juni. De online reserveringssite SeatMe.nl organiseert dit jaar voor de tweede keer de restaurantweek 'Dining with the Stars'. In deze week kun je bij ongeveer 80 Michelin-sterrestaurants in heel Nederland voor een gereduceerde prijs genieten van culinaire verwennerij op het allerhoogste niveau.

In 2009 organiseerde SeatMe.nl de eerste restaurantweek voor zaken met één of meerdere Michelin-sterren. Het concept van Dining with the Stars is een 5-gangendiner van gastronomische kwaliteit voor slechts 50 euro en een 4-gangenlunch voor maar 40 euro. Restaurants met meer dan één ster mogen een toeslag van maximaal 15 euro vragen. Topzaken als Vinkeles (Amsterdam), Ron Blaauw (Ouderkerk a/d Amstel), de Bokkedoorns (Overveen), De Leest (Vaassen) en Parkheuvel (Rotterdam) hebben reeds bevestigd mee te doen. Op 11 mei staat de complete lijst van deelnemende restaurants online op www.diningwiththestars.nl.

Reserveren
Vanaf donderdag 20 mei om 10 uur 's ochtends kunnen fijnproevers reserveren op www.diningwiththestars.nl. Aangezien het evenement vorig jaar reeds in de voorverkoop was uitverkocht, is er gekozen voor een tweede mogelijkheid om een tafel te bemachtigen. Deze ronde start op donderdag 3 juni, ook om 10 uur in de ochtend. Verder worden er gedurende de week van Dining with the Stars extra plaatsen beschikbaar gesteld. Houd hiervoor de SeatMe-twitter in de gaten op twitter.com/seatme. Als kers op de delicieuze taart maakt iedereen die reserveert kans op de BMW 7-serie met chauffeur, voor een eersteklas rit naar en van het restaurant.

Dining with the Stars / SeatMe.nl
Dining with the Stars is een initiatief van SeatMe.nl, de nieuwe reserveringswebsite speciaal voor restaurants. Op de website www.seatme.nl kan de bezoeker restaurants selecteren op basis van beschikbare tafels en deze direct reserveren. Reserveringen worden 'realtime' bevestigd. Voor elke reservering spaart de bezoeker SeatMe Spaarpunten, die kunnen worden ingewisseld voor gratis diners.



Ingezonden persbericht