Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Factuurcongres 2010 naar 7 juni in Eindhoven

Evenement vooruit geschoven; doelgroep heeft kosteloze toegang tot congres rond e-factureren

ARNHEM, 8 april 2010 - Het derde Factuurcongres vindt op maandag 7 juni 2010 plaats in Eindhoven. Het indrukwekkende Evoluon vormt net als vorig jaar het decor voor het grootste evenement rond e-factureren en factuurautomatisering. De vorige editie van het Factuurcongres was met ongeveer 450 bezoekers het grootste evenement over e-factureren en factuurautomatisering in de Benelux.

De plenaire presentaties, subsessies en de informatiemarkt met de belangrijkste aanbieders bieden de bezoekers echt alles op het gebied van e-factureren en factuurautomatisering in Nederland en België. Tot dusver hebben de volgende organisaties aangegeven op het Factuurcongres aanwezig te zijn: 20/20 vision Europe, Accounting Plaza, Ricoh, Basware, InterCommIT, Simac, Certipost, Docspro, Rotaform Document Services, ISProjects, AcceptEmail, IMNederland, MagSoft, Numiq, StreamServe, TNT Post BDS, OD Solutions, DSoft, ING Invoice Services, Lucom, Document Dialog, BCT, Maventa en Intellimens.

Kosteloos bezoeken
Doelgroepbezoekers die e-factureren of factuurautomatisering (willen gaan) toepassen kunnen het Factuurcongres kosteloos bezoeken en inschrijven via www.factuurcongres.nl/bezoeken. Dit kan met de code die wordt verkregen na het invullen van de Factuurmonitor enquête. Ook professionals kunnen een ruime korting op de toegangsprijs verdienen.

Factuurmonitor 2010
Ook dit jaar wordt de Factuurmonitor gepresenteerd. Statistische informatie over e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking wordt bondig geanalyseerd en helder toegelicht. De Factuurmonitor is gratis voor alle bezoekers van het Factuurcongres 2010.

Gouden Facturen 2010
Op het Factuurcongres 2010 slepen de beste praktijkvoorbeelden vijf Gouden Facturen in de wacht. De genomineerde organisaties presenteren plenair hun praktijkvoorbeelden. Vier Gouden Facturen worden door een vakkundige jury vergeven, de vijfde is een publieksprijs.

Keurmerk e-Factureren
Vanwege diverse marktontwikkelingen is het keurmerk ingesteld om het vertrouwen en bekendheid in producten en diensten rondom e-factureren en factuurautomatisering verder te vergroten. De deelnemers van de pilot krijgen tijdens het Factuurcongres als eersten het Keurmerk e-Factureren officieel uitgereikt.

Over Factuurwijzer
Organisator Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en factuurautomatisering. Met onze kennis en expertise realiseren we op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking maximaal voordeel voor onze klanten, zowel voor zakelijke als voor non-profitorganisaties.

EINDE PERSBERICHT

---



Ingezonden persbericht