Ingezonden persbericht


LARRY KING LIVE 25 JAAR OP CNN

Deze week viert Larry King zijn 25-jarig jubileum bij CNN. Sinds 1985 presenteert Larry zijn populaire talkshow Larry King Live, in Nederland dagelijks te zien om 11.00 uur in de ochtend. Deze week zijn verschillende bekende persoonlijkheden te gast bij Larry o.a. Lady Gaga, Bill Gates en Donald Trump (die voor de gelegenheid Larry King zal interviewen ipv andersom!).

De afgelopen weken konden kijkers hun favoriete top 5 samenstellen uit 25 fragmenten uit Larry King Live shows van de afgelopen 25 jaar. In de show aanstaande zondag, die in Nederland op maandagochtend zal worden uitgezonden, zullen alle 25 fragmenten in volgorde van populariteit de revue passeren.

Voor meer informatie over de gasten en de shows deze week zie: http://larrykinglive.blogs.cnn.com/2010/05/31/a-week-of-top-guests-for-larry-king-lives-25th-anniversary-2/

En voor de 25 fragmenten van de afgelopen 25 jaar Larry King Live zie: http://on.cnn.com/9w1rpH

Larry King Live: TOP 25 MOMENTS wordt uitgezonden op maandag 7 juni om 11.00 uur.

CNN

CNN International is de wereldwijde 24-uurs nieuwszender die naast internationaal en Europees nieuws ook uitgebreid bericht over het zakenleven, lifestyle, sport en entertainment. CNN biedt het nieuws aan via televisie, satelliet, internet en mobiele telefoons/handhelds. CNN is beschikbaar op alle continenten in 200 landen en in zeven verschillende talen.


---

Noot voor de redactie (