NOVA

07-06-2010

Job Cohen richt pijlen op rechts
Tot aan de dag voor de verkiezingen, komt NOVA met speciale verkiezingsuitzendingen vanuit café Dudok in Den Haag. De nummers één van alle grote partijen zijn te gast.

Vanavond is dat de lijsttrekker van de PvdA, Job Cohen. NOVA spreekt ondermeer met Cohen over zijn leiderschap, over keuzes maken, over verkiezings-beloftes en over coalitievorming.

Video-chat
Na de uitzending kunt u met Cohen video-chatten. Klik daarvoor rond 23.00 uur op deze link.

Ondertussen bij de buren
Traditiegetrouw gaan NOVA-verslaggevers op pad bij de andere partijen en is er een beeldcompilatie te zien van de verslaggeving door andere rubrieken onder de titel 'Ondertussen bij de buren'. En uiteraard sluit de uitzending af met de visie van Joep!

Portret kiezer
Verder onderzoekt Synovate het profiel van de typische PvdA-kiezer, zoals opleiding, sociale achtergrond en de reden om op deze partij c.q. lijsttrekker te stemmen.

Verkiezingsdebat
Verder in NOVA vanavond een verslag van het EenVandaag verkiezingsdebat dat wordt gehouden in Rotterdam. Aan dit debat doen de zes grootste partijen uit de Tweede Kamer mee.

Op NOVAtv.nl
Veel meer informatie vindt u in het NOVA-verkiezings-dossier. Met standpunten van de verschillende partijen, peilingen, een quiz, en nog veel meer.

Presentatie: Clairy Polak en Twan Huys

(Onderwerpen onder voorbehopud)
Jan Peter Balkenende blijft voor goud gaan
Job Cohen is de ideale premier.
OP TV
NOVA / Den Haag Vandaag
Nederland 2
Ma t/m do: 22.15-22.45
Vrijdag: 22.15-22.55
Zaterdag: 22.10-22.30
Herhaling na middernacht
http://www.novatv.nl