Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

()

Segafredo op zonovergoten Highlands Blues Festival

Reeuwijk, 7 juni 2010 - Segafredo kijkt terug op een succesvol en swingende dag op het Highlands Blues Festival in Hoogland, Amersfoort. Dit jaar is de Segafredo wederom sponsor van het bijzondere Blues evenement.

Zaterdag 5 juni vond de tweede editie van het Highlands Festival plaats dat zich onderscheidt van andere festivals door uiteenlopende blues en aanverwante muziekstijlen met theater, beeldende kunst en shops in een riante omgeving te combineren. Segafredo serveert tijdens dit festival haar kwaliteit espresso aan de bezoekers. Diverse restaurants nemen het festival menu voor hun rekening en er zijn sfeervolle en comfortabele bars en terrassen aanwezig.

Segafredo is sinds eind 2009 aanwezig op evenementen doormiddel van haar mobiele espressobar. Een omgebouwde aanhanger biedt ruimte voor de juiste apparatuur om de smaak en kwaliteit van Segafredo koffie te garanderen. Ondersteund door haar eigen team kan Segafredo hierdoor de consument op verschillende plekken voorzien van goede koffie.

'We halen veel plezier en energie uit onze medewerking met evenementen. Er is altijd behoefte aan lekkere koffie. Al is het om de dag goed te beginnen of om de laatste loodjes aangenamer te maken.' aldus Merlijn van Loon, Segafredo.

Over Segafredo

Segafredo is een wereldwijd opererend Italiaans familiebedrijf, opgericht in 1973 door de heer Massimo Zanetti. Op de eigen plantages in Brazilië en Costa Rica worden miljoenen van de beste kwaliteit Arabica & Robusta koffieplanten verbouwd, ze produceren jaarlijks meer dan 160.000 ton koffie.

Voor meer informatie ga je naar www.segafredo.nl en www.highlandsfestival.nl

Noot voor de redactie,