Gemeente Lochem


Business Match Oost 2010

Business Match Oost 2010 is niet zomaar een beurs, maar een zakelijk platform waarop het vinden van nieuwe klanten en samenwerkingsverbanden centraal staat. Maar liefst 40 bedrijven uit Oost-Nederland presenteren zich deze dag in Lochem met een eigen stand aan de regio.

Daarnaast biedt Business Match Oost 2010 u een afwisselend programma. Met workshops, inleidingen en activiteiten zoals speeddaten en car-daten. Olympisch kampioen Maarten van der Weijden en Jos Burgers, auteur van diverse managementboeken, staan daarbij als topsprekers garant voor de nodige inspiratie. De gemeente Lochem en Mackaay Communicatie Groep uit Lochem zijn de hoofdsponsors van Business Match Oost.

Prachtige lokatie
Business Match Oost 2010 wordt georganiseerd bij Hampshire Hotel Bon' Aparte in Lochem. Hier treft u een ambiance die het ontdekken van nieuwe kansen en het ontmoeten van nieuwe zakenpartners van nature stimuleert. Het informatieve programma vindt plaats in de zalen van het hotel. In het aangrenzende weiland wordt een speciale beursruimte gecreëerd met optimale profileringsmogelijken en volop ruimte om te netwerken. De organisatie streeft ernaar om tenminste 400 zakelijke bezoekers te verwelkomen op Business Match Oost 2010. De entreekosten voor Business Match Oost 2010 bedragen ¤ 99,- excl. btw (inclusief drankjes).

Meer informatie en een gedetailleerd programma vindt u op www.businessmatchoost.nl.