Ingezonden persbericht

Ruud de Wild ontvangt Wilders, Rutte en Balkenende in de Q-studio

Amsterdam, 5 juni 2010

Aanstaande woensdag zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Tijdens deze finaleweek komen maandag Geert Wilders, dinsdag Mark Rutte en woensdag Jan Peter Balkenende op de koffie in de Q-studio bij Ruud de Wild.

De Wild kijkt met spanning uit naar zijn gasten: "mijn droom was om alle lijsttrekkers in mijn radioshow te hebben en die droom komt uit! We hebben ze allemaal. Ik ben best zenuwachtig voor het bezoek van Geert Wilders, dat blijft beladen. Mijn advies voor de komende dagen is luisteren en de uitkomst van de Stemwijzer negeren!" .

Afgelopen week waren Alexander Pechtold, Femke Halsema, Marianne Thieme en Job Cohen al te gast. Hiermee is de Q-ochtendshow met Ruud de Wild de enige ochtendshow van Nederland waar alle belangrijke lijsttrekkers te gast zijn geweest.

Na de verkiezingen stort De Wild zich vol op het WK voetbal. Vanaf maandag 14 juni stuurt hij sportgek Harry Vermeegen het land in voor de actie "Waar kom je Vermeegen tegen?".

De Q-ochtendshow met Ruud de Wild is iedere werkdag te beluisteren bij Q-music tussen 06.00 uur en 09.00 uur. Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.



Ingezonden persbericht