Vereniging FME-CWM


---

Beursdeelname

POWER-GEN energievakbeurs

Datum: 8 t/m 10 juni 2010

De achttiende editie van de POWER-GEN EUROPE, de invloedrijkste en belangrijkste vakbeurs en conferentie op energiegebied in Europa, wordt in 2010 van 8 tot en met 10 juni in Amsterdam gehouden. Reden voor FME en de Vereniging Gasturbine (VGT) om een Holland Paviljoen te realiseren.

Het Nederlandse collectief op de energiebeurs is een uitgelezen kans uw bedrijf te presenteren op de omvangrijke Europese markt. De beursorganisatie heeft, acht maanden voor aanvang van de beurs, al 90% van de ruimte verhuurd. De organisatoren hebben alvast een optie genomen op stand G60 (198 m²). De stand is op een toplocatie in het midden van de belangrijkste hal gevestigd.

Promotie

Traditiegetrouw wordt de Nederlandse inzending ondersteund door verschillende promotionele acties. In overleg met de deelnemers zal worden gekeken naar geschikte aanvullende ondersteunende activiteiten, waarvoor uw relaties uitgenodigd kunnen worden. Daarbij kan ook worden gedacht aan de traditionele Dutch Business Meeting met de bekende haringkar.

Inschrijving

Deelnemen aan de PowerGen 2010? Stuur het deelnameformulier dan uiterlijk 13 november ingevuld terug. Bij de indeling van de stands zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

Deelnemersbijeenkomst

Voorafgaande aan de beurs heeft een vergadering met de deelnemers plaats. Annulering is helaas niet meer mogelijk na 13 november 2009.

Kosten

Uitgaande van een Holland Paviljoen van tenminste 120 m² bedragen de kosten voor leden van FME, aangesloten branches en VGT EUR 875,00 per m² all in (excl. btw) en EUR 975,00 per m² voor niet-leden. Inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst, promotionele activiteiten en basisvermelding in de online catalogus. De vierkante meters van de collectieve ruimte (opslag, keuken, bare, zitjes) worden verdeeld onder de deelnemers.

De beursorganisatie verplicht iedere exposant om deel te nemen aan een online catalogus. De kosten hiervoor bedragen EUR 395,00,- per exposant, maar zijn verwerkt in de m² prijs. Minimale standgrootte is negen m² (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte).

Meer informatie

Meer informatie over de energiebeurs vindt u op de website van POWER-GEN. Ook kunt u alvast een indruk krijgen van de locatie waarop een optie is genomen. Voor meer informatie neemt u contact op met Ingrid Kerklaan via 079-3531284 of ike@fme.nl.

Annuleringsvoorwaarden

____________________ ____________________ ____________________